Var med oss i kampen för en bättre värld!

Vi samlar in gåvor till vårt arbete för social hållbarhet och en fredlig värld. Vår främsta målgrupp är barn och unga och varje år träffar vi tusentals skolelever och andra unga i vår verksamhet. Vi är med och skapar en trygg och inkluderande miljö där unga kan växa, lära och inspireras.

Din gåva går till Fredens Hus verksamhet i stort men det kan också gå till ett specifikt ändamål eller projekt. Den övergripande målsättningen är att kunna sprida verksamheten till ännu fler människor och fler platser i landet.

Fredens Hus är innehavare av ett 90-konto, en kvalitetsstämpel som talar om att vi bedriver en etiskt och ansvarsfull insamlingsverksamhet där minst 75 % av föreningens totala intäkter ska gå till ändamålet. Vi granskas årligen av Svensk Insamlingskontroll och vi är även medlemmar i Giva Sverige och följer deras riktlinjer.

Som givare ska du alltid känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till Fredens Hus, exempelvis när du ger en gåva, och du ska känna dig trygg med hur insamlade medel används. Vi har flera policys som reglerar insamlingsverksamheten som du kan läsa mer om här.